Dina Personuppgifter

GDPR står för General Data Protection Regulation och ersätter den svenska personuppgiftslagen. För dig som kund innebär det att dina personuppgifter får ett ännu starkare skydd.

När du beställer från oss sparar vi namn, postadress, telefonnummer, e-postadress och leverans- och betalningsuppgifter. Du kan handla hos oss utan att uppge ditt personnummer.

För att kunna skicka information till dig om din order sparar vi din e-postadress och ditt telefonnummer. Din adress behöver vi för att kunna leverera ditt paket. De personuppgifter vi får i samband med köp sparas för eventuell framtida support, reklamationer och garantier.

Personuppgifter sparas under den tid det finns en pågående användarrelation samt i enlighet med lämnat samtycke. Vi behandlar inte kunddata som är äldre än två år men för vår bokförings skull behöver vi spara köphistorik i sju år.

Information om hur du och andra besökare navigerar på vår sajt och hittar till oss samlar vi in via Google Analytics och Google Search Console, den datan, men den sparas inte.

Du har alltid rätt att få ett utdrag på vilken information vi har om dig och få veta hur samt i vilket syfte personuppgifterna används. Skulle du inte vara enig med hur vi använder dina personuppgifter har du rätt att göra invändningar samt ta tillbaka ditt samtycke. Du har också rätt att begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Du når oss på eva(at)drangahiuset.se

Cookies

Den här webbplatsens funktion är till viss del beroende av cookies, men de används inte för att registrera någon. Mestadels används sessioncookies, som försvinner ur minnet när man stänger Internet Explorer. 

Om man vill undvika cookies kan man ställa in sin webbläsare så att man automatiskt nekar cookies eller informeras om att en webbsida innehåller cookies. Mer information om hur man går till väga finns i webbläsarens hjälpavsnitt.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, måste svenska webbplatser informera om sin användning av cookies. Den 1 juli 2011 kom ytterligare bestämmelser om att besökaren ska också ge sitt samtycke till att kakor används på ett visst sätt. Läs mer om lagen och om cookies på Post- och Telestyrelsens webbplats: http://www.pts.se/

Drängahusets stilhistoria och design i bokform. 
Köp Evas böcker

AllaTreBb 
Läs mycket mer om design och stilhistoria i böckerna av Eva Atle Bjarnestam:

Alla tiders stil : yta och djup i stilhistorien under 3500 år  Läs ett utdrag ur Alla tiders stil
Följ med på en hisnande resa från Mesopotamiens och Egyptens kulturer genom Grekland och Rom, möt kelter och germaner, fångas av medeltidens uttryck, antikens pånyttfödelse under renässansen och nyklassicismen över i empiren och in i den moderna tidens teknik och framsteg med 1800-talets nystilar och 1900-talets modernism och postmodernism.

IKEA design och identitet
 
I boken kan man följa företaget och sortimentet decennium för decennium, från 1940-talet till nu. IKEA är ett barn av sin tid men skriver också skickligt sin tids stil.
De formade 1900-talet : design a - ö 
Boken innehåller ca 1500 formgivare och designers, företag, föreningar, grupper m fl.
Bokpaket - särskilt erbjudande för alla tre